Tabasco Hapjesbar

Welkom bij Tabasco! Een sfeervol en veelzijdig plekje op de Theresiastraat. Voor een kopje koffie, lunch, borrel en een hapje eten. Ook biedt ons draadloos WIFI-netwerk u de mogelijkheid met uw laptop ‘kantoor’ te houden als u bijvoorbeeld onderweg bent of geen zin hebt om thuis te werken. U bent ..

Lees meer over Tabasco Hapjesbar >

Openingstijden

Maandag - zondag borrel 15:00 - 21:00
Maandag - zondag diner 16:00 - 21:00

Naast lunch en diner zijn wij na deze tijden ook geopend voor een gezellig drankje!

Tabasco Hapjesbar

Welkom bij Tabasco!
Een sfeervol en veelzijdig plekje op de Theresiastraat. Voor een kopje koffie, lunch, borrel en een hapje eten. Ook biedt ons draadloos WIFI-netwerk u de mogelijkheid met uw laptop ‘kantoor’ te houden als u bijvoorbeeld onderweg bent of geen zin hebt om thuis te werken. U bent voor alles even welkom!
Of u nu even snel komt lunchen of wat langer de tijd heeft; onze lunchkaart biedt veel diversiteit. Van tosti’s en uitsmijters tot dungesneden Bavette en tonijn van de plaat.

Zin in een drankje met collega’s? Lekker bijkletsen met een vriendin? Of wilt u een borrel organiseren voor een grotere groep? Dan is Tabasco het perfecte plekje. Wij schenken 4 bieren van de tap, 9 op fles en 10 wijnen uit verschillende windstreken.

Vanaf 16 uur kunt u bij ons voor diner terecht. Wij serveren kleine gerechtjes, ook wel hapjes genoemd, die met veel liefde voor u worden bereid met alleen maar verse ingrediënten. Door het kleine formaat van de hapjes is het leuk om met elkaar te delen en vooral veel van de kaart te proeven. Wij hopen dat u hier evenveel plezier in heeft als wij!

Tot snel!

David & Ica

Borrel

Tabasco is een fijn plekje om te borrelen. We hebben 4 biertjes op tap, 9 op fles en 10 wijnen uit verschillende windstreken. Voor glaasje verse jus of een frisje bent u ook op het juiste adres.

Onderstaand vindt u onze borrelhapjeskaart, want bij een drankje hoort een lekker borrelhapje. Voor zakelijke borrels is Tabasco een ideale locatie. Vooral omdat wij hele lekkere, unieke en zelfgemaakte borrelhapjes serveren in combinatie met de ouderwetse Van Dobben Bitterbal.

Wij maken graag plek voor uw borrel, diner of feest voor grote groepen. Van een 4-gangen diner tot wandeling door de kaart of borrelgarnituur. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden en samen maken wij er met u een gezellige dag/avond van!

Voor informatie kunt u ons het beste bereiken per mail 

Contact

Tabasco Hapjesbar
Theresiastraat 12
2593 AN Den Haag

ica@tabascohapjesbar.nl
070 889 0982

Routeomschrijving

Vrij parkeren na 14:00 uur in de zijstraten
Vrij parkeren na 17:00 uur voor de deur
5 minuten lopen naar Centraal Station
2 minuten rijden naar A12